Za žene nema napredovanja

2/5/2021
Svjedočanstva

Poštovani,

već 8 godina radim u jednoj banci, i zapravo nakupilo se dosta toga i zaista mislim da bih trebala nešto poduzeti. Naime, sa tolikim iskustvom i znanjem, odličnim rezultatima svake godine, usmenim pohvalama šefova, ja sam i dalje mlađi blagajnik sa plaćom koja se nije mijenjala 8 godina. Ne moram ni reći da sam dobila i mentorstvo da učim mlađe kolege, položila certifikat stručnosti ali i dalje ništa se ne mijenja, kolegice koje imaju puno manje znanja i iskustva napreduju, dobivaju kojekakve anekse ugovora a ja opet ništa. Naime kolega u call centru zaprimio je neistiniti reklamaciju na mene od očito problematičnog klijenta koji je u toj reklamaciji iznio niz laži i neistina i vrijeđao mene kao osobu. To je unio u aplikaciju pritužbi, a naravno da te mailove vidi i uprava. Meni je povrijeđeno dostojanstvo kao čovjeka i kao radnika i nije mi uopće jasno kako se mogu doslovno prenositi takve ružne laži kojima se blati moje ime, dakle navedena sam imenom i prezimenom za nešto što uopće nisam kriva.

U tih 8 godina bila sam dva puta na porodiljnom, no nitko mi nije rekao da to ima nekakve veze sa mojom situacijom. No ovih dana dogodila mi se i situacija kojom je po mom mišljenju narušeno dostojanstvo, a znam da moj poslodavac ima dužnost štititi dostojanstvo svojih radnika.

Naime kolega u call centru zaprimio je neistiniti reklamaciju na mene od očito problematičnog klijenta koji je u toj reklamaciji iznio niz laži i neistina i vrijeđao mene kao osobu. To je unio u aplikaciju pritužbi, a naravno da te mailove vidi i uprava. Meni je povrijeđeno dostojanstvo kao čovjeka i kao radnika i nije mi uopće jasno kako se mogu doslovno prenositi takve ružne laži kojima se blati moje ime, dakle navedena sam imenom i prezimenom za nešto što uopće nisam kriva.

Prijavite diskriminaciju ili kršenje Vaših prava!

Hvala Vam! Javit ćemo se u najkraćem mogućem roku!

Oops! Nešto je pošlo po zlu, molimo Vas da ponovno ispunite formu.